Fundació Tutelar de la Comunitat Valenciana per a persones amb discapacitat intel·lectual

La nostra Fundació

Fundisval és la Fundació Tutelar de la Comunitat Valenciana creada per iniciativa de les Associacions de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu que cap persona amb dificultats per a la inclusió quede en situació de desemparament social o legal.

Som una Entitat sense ànim de lucre que no posseeix mitjans econòmics per a l’exercici dels seus fins, totes les persones que formem part de *Fundisval, realitzem totes les funcions necessàries de manera altruista i solidària, amb l’ajuda d’alguna subvenció i d’aportacions de persones altruistes.

Fundisval

Membres de la Fundació

Els Membres de la Fundació són Entitats de reconeguda trajectòria en el sector de l’atenció i servei a persones amb discapacitat intel·lectual i les seues famílies a les províncies de València i de Castelló:

Asprona logo
Bona Gent logo
La Torre logo
Afanias logo
Adispac logo

A què ens dediquem

En Fundisval els voluntaris treballem perquè cap persona amb discapacitat intel·lectual sense família, per desemparament legal o bé perquè la família no pot fer-se càrrec de la seua *curatela, es quede sense oportunitats per a prosperar.

Des de Fundisval treballem per a la plena inclusió en la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual per a que ninguna quede en situació de desemparament legal.

Per això assessorem les famílies i a les entitats sobre els procediments adequats en cada cas en concret, bé siga amb suports o curatela, quan així li siguen encomanades pel jutjat corresponent. L’acompanyament personal i la defensa dels interessos i drets de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual es fonamenta en 3 pilars:

Orientación

ORIENTACIÓ

ESPECIALITZADA

Información

INFORMACIÓ I

ASSESSORAMENT LEGAL

Apoyo

PROVISIÓ

DE SUPORTS

Saber más

A més, oferim serveis addicionals per a les persones i les famílies que ho necessiten en matèria de Curatela, Suports i Defensa Judicial:

  • Informació sobre els recursos que la Comunitat Valenciana posa a la disposició de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual.
  • Orientem i oferim un assessorament individualitzat a aquelles persones que exercisquen els suports necessaris o el càrrec de curador a Persones amb discapacitat intel·lectual.

En Fundisval els voluntaris treballem perquè cap persona amb discapacitat intel·lectual es quede sense oportunitats per a prosperar

Ayuda familias

Perspectiva Familiar

La labor que es duu a terme en Fundisval no es limita únicament a l’atenció directa de les persones amb discapacitat intel·lectual, sinó que la Fundació ofereix assessorament legal i formació a Famílies i a Entitats relacionades amb la discapacitat.

Des de la Fundació Fundisval duem a terme la Planificació Centrada en la Persona, una metodologia que s’articula des de les necessitats demandades per les persones amb discapacitat intel·lectual que estan a càrrec de la Fundació.

Col·labora amb Nosaltres

Voluntario

FES-TE
VOLUNTARI

Les persones voluntàries col·laboren amb la fundació mitjançant l’establiment d’una relació personal càlida i pròxima amb la persona que li encomanem.

Donación

FES UNA
DONACIÓ

Amb la teua aportació pots ajudar les persones amb discapacitat intel·lectual a tindre una vida digna i a integrar-se en la societat, i acostar-los a complir amb el seu projecte vital.

Galeria de fotos

Imágenes Fundisval
Imágenes Fundisval
Imágenes Fundisval

Contacta amb nosaltres

    Fundisval informa que les dades personals de contacte seran tractats per aquesta empresa, en condició de Responsable del Tractament, amb la finalitat de mantindre el contacte amb Vostés i poder enviar la informació de la nostra empresa. La base jurídica que legitima el tractament de les dades de contacte personals, per part de *Fundisval, radica en el consentiment manifestat mitjançant la present SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ. Les dades personals seran conservats mentre no es manifeste sol·licitud d'oposició o supressió al tractament de les seues dades. Les dades de caràcter personal no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).